Doorgaan naar hoofdcontent

Adverteren & Disclaimer

PR
Live, Life and Dream is een PR-vriendelijke blog. Dit wil zeggen dat ik graag opgenomen word in perslijsten, dit om mijn bezoekers en lezers zo goed mogelijk op de hoogte te kunnen houden van alle nieuwe informatie. 
Persberichten sturen kan naar infolivelifeanddream@gmail.com

Adverteren
Adverteren op Live,Life and Dream is altijd mogelijk. 
Dit kan gaan om een advertorial, sponsored tweet, gastartikel, … Interesse? 

Kosten voor het adverteren op Live, Life and Dream kunnen aangevraagd worden door te mailen naar infolivelifeanddream@gmail.com  en om de mogelijkheden te bespreken.

Disclaimer
Alles wat er op Live, Life and Dream te vinden is heb ik zelf geschreven en bedacht.Hier besteed ik elke dag veel aandacht aan en ik maak van te voren planningen. Het is dan ook verboden dingen van Live, Life and Dream over te nemen.

Wil je mijn site ergens vermelden, dat mag en vind ik altijd leuk !Stuur me dan even een berichtje, dit vind ik leuk om te bekijken!Op Live, Life and Dream zijn regelmatig o.a reviews te lezen van verschillende producten


Voor de lezers:

  • Ik koop veel producten maar krijg dus ook soms producten toegestuurd. Dit maakt echter geen verschil in mijn reviews! Zowel gekochte als gekregen producten worden uitgebreid getest en eerlijk beoordeeld..
  • Ik ben niet aansprakelijk voor wat er op mijn site staat, als je dingen koopt op aanraden van mij is dit altijd jouw eigen verantwoordelijkheid.Ook als deze mij wel goed bevallen zijn en jouw niet.
  • Er mogen geen teksten of foto’s worden overgenomen zonder mijn toestemming.Het is dan ook verboden om dit zonder toestemming te doen.
Voor bedrijven:
  • Producten toesturen is altijd vrijblijvend. Ik kan geen positieve reviews garanderen, hier dient wel rekening mee gehouden te worden.Ik wil eerlijk zijn naar mijn lezers toe en als een product me niet bevalt wil ik me niet genoodzaakt voelen om er toch positief over te zijn.
  • Ik plaats geen gratis gastartikels.
  • Er mogen geen teksten of foto’s worden overgenomen zonder mijn toestemming.

Mijn mening is niet te koop.

Daarom kan ik niet garanderen dat mijn review positief zal zijn, maar wel altijd eerlijk!

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Vrijdag de 13e, onzin of toch niet?

Bang zijn voor zwarte katten of niet onder ladders doorlopen omdat dit ongeluk zou brengen. Vandaag is het Vrijdag de 13e. In de volksmond zou Vrijdag de 13e een ongeluksdag zijn. Maar is Vrijdag de 13e nu complete onzin of toch niet? Ik ging op onderzoek uit!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!