Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!





Catrice THE ULTIMATE CHROME COLLECTION EYESHADOW PALETTE – € 4,99

Met negen perfect op elkaar afgestemde kleuren biedt dit palet een overvloed aan highlighting kleuren met poeder textuur en effecten van metallic tot holografisch. Verkrijgbaar in Heights and Lights.

Catrice AQUA FRESH HIGHLIGHTING EYESHADOW – € 4,59

Sneldrogend en langdurig: de op water gebaseerde elastische textuur bevat lichtreflecterende deeltjes voor een metallic finish. Verkrijgbaar in de kleuren Water Lights, Luminious Sensation en Bright Fusion.

Catrice BROW PALETTE MATT & GLOW – € 3,99

3 in 1 Brow Palette: Sculpting wax en twee poeders om je wenkbrauwen een matte of trendy glans finish te geven. Inclusief duo-applicator. Verkrijgbaar in de kleuren Now flASH Lights en Hot CHOCOholic.

Carice GLAM & DOLL FALSE LASHES MASCARA WATERPROOF – € 3,99

Met zijn diepzwarte, waterproof textuur creëert deze mascara een valse wimper look dankzij het gekrulde elastomeerborsteltje

Catrice GLAM & DOLL VOLUMIZING MASCARA PRIMER – € 3,99

Aanbrengen als primer onder je gebruikelijke mascara. De crèmekleurige textuur geeft volume aan je wimpers en bevat argan olie.

Catrice SENSITIV´ EYES LIQUID LINER – € 3,89

De Liquid Liner met borsteltje is getest op gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. De textuur is langhoudend en makkelijk te verwijderen.

Catrice GLAM & DOLL SUPER BLACK LINER WATERPROOF – € 3,39

Liner met een innovatieve, flexibele viltstift tip in tulp vorm voor waterproof, langhoudende en diepzwarte eyeliner stijlen.

Catrice LIQUID LIP POWDER – € 3,99

De vloeibare texturen laten het lijken of de lippen zijn ondergedompeld in metallic poeder: De Liquid Lip Powder overtuigt met zijn langhoudende formule en ultiem mat effect. Verkrijgbaar in de kleuren Copper & Spice, Frame Of Roses, Jenny From The Bronze, Blogger’s Favourite, Let’s Mauve To San Fransisco en Breaking Nudes.

Catrice LIQUID LIP POWDER – € 3,99

Poedermatte finish, vederlicht gevoel op de lippen en een langhoudende formule met een goede dekking. Verkrijgbaar in de kleuren CafĂ© Americano Please, Pretty Little Roses, Spotted On Pink-erest, Violet Potion, REDdy For The Night en Will You Berry Me?

Catrice ULTIMATE MATT LIPSTICK  – € 3,99

Deze lipsticks met een complete matte finish garanderen een hoge kleurverdeling, intensieve dekking en een fijn gevoel op de lippen. Verkrijgbaar in de kleuren Coffee, MATT-moiselle?, From Rose With Love..  Rouge LĂ lĂ , Dramatic Lilatic!, Taupe-less In Love en Smoked Brow.

Catrice VOLUMIZING LIP BALM – € 4,59

De verzorgende Lip Balm met shea boter verzekert je van volumineuze lippen en heeft een fijn verkoelend. Verkrijgbaar in Beauty-FULL Lips.

Catrice PROFESSIONAL MAKE UP TECHNIQUES FACE PALETTE – € 12,99

Zes poederachtige kleuren en twee crèmige texturen maken het gebruik van verschillende make-up technieken eenvoudig met slechts één palet: contouring, draping & strobing. Verkrijgbaar in Volume One.

Catrice MATT TO CHEEK BLUSH STICK – € 4,59

De langhoudende crème-tot-poeder textuur is makkelijk te blenden en versmelt met de huid. Verkrijgbaar in de kleuren Brownie & Clyde, Peach Fiction en Game of Roses.

Catrice STROBE TO GLOW HIGHLIGHTER STICK – € 4,59

Voor een stralende teint: de crèmige textuur met een highlighting glans in een praktische stick. Verkrijgbaar in de kleuren Tomorrow-land White Gold, Space Queen Silver Rose en Ultra Golden Galaxy.

Catrice STROBING BLUSH – € 3,99

Zachte en poederachtige blush in verschillende kleuren, voor het creĂ«ren van stralende accenten dankzij de lichtreflecterende pigmenten. Verkrijgbaar in de kleuren Mrs. Summer Peach, Mrs. Rosalie Berry en Mrs. Amber Brown.

Catrice SUN LOVER GLOW BRONZING POWDER – € 4,99

De zijdezachte, gebakken Bronzing Poeder met ultrafijne, lichtreflecterende pigmenten past zich aan ieder huidtype aan en verzekert je van stralende accenten en een subtiel gebruinde look. Verkrijgbaar in Sun-Kissed Bronze.

Catrice PRIME AND FINE MAKE UP TRANSFORMER DROPS WATERPROOF – € 4,59

De Transformer Drops maken iedere vloeibare foundation waterproof zodra ze gemixt worden.

Catrice PRIME AND FINE MAKE UP TRANSFORMER DROPS WAKE UP EFFECT – € 4,59

Voeg ze toe aan foundation, voor een wakker effect en een frisse teint.

Catrice SILICONIC MAKE UP BLENDER – € 4,59

De professionele siliconen spons is ideaal voor het aanbrengen van vloeibare en crèmige texturen. Bijkomend voordeel: het materiaal absorbeert vloeibare texturen niet, is makkelijk schoon te maken en daarom bijzonder hygiënisch.

Catrice LIGHT CORRECTING SERUM PRIMER – € 4,59

Onder je foundation geeft de fijne gouden glans van deze serum primer een subtiel glanseffect dat nog intensiever is bij individueel aanbrengen.

Catrice OLOUR NEUTRALIZER MATTIFYING POWDER – € 4,59

De kleurcorrigerende poeder in vier kleuren zorgt voor een matte finish – kan individueel of gecombineerd worden gebruikt

Catrice ALLROUND COLOUR CORRECTION PALETTE – € 3,99

De crèmige texturen zijn ideaal om oneffenheden van de huid te laten verdwijnen met kleurcorrectie.

Catrice RE-TOUCH CONCEALER – € 4,59

Vloeibare concealer met een medium dekking in drie kleurcorrigerende kleuren die ieder een specifieke imperfectie van de huid aanpakken door middel van kleurcorrectie. Geeft een egale teint en hydrateert tot wel 18 uur lang. Verkrijgbaar in de kleuren  Yellow & Re-Touch Anti-Red Concealer, Green en Lavender, Re-Touch Anti-Dark Circle.

Catrice BROWN COLLECTION NAIL LACQUER – € 2,99

De formule met een hoge dekking is verrijkt met acai olie en geeft een hoogglans finish. Met en zonder glanzende effecten. Verkrijgbaar in de kleuren Fashion Addicted, Sophisi-cated Vogue, Goddes Of Bronze, Unmistak-able Style en Pure Elegance.

Catrice CHROME INFUSION NAIL LACQUER – € 3,59

Een perfecte finish met een metallic of een unieke duo chroom look voor je nagels. Verkrijgbaar in de kleuren Stainless Silver, Impressive Gold, Stunning Rose Gold, Unexpected Red en Enchanted Camouflage.

Catrice COLOUR CORRECTOR NAIL BEAUTIFIER – € 2,99

De Nail Beautifier corrigeert onregelmatigheden, neutraliseert verkleuringen en geeft een glanzende finish met een volume-effect.

Catrice POWER VOLUME 3D TOP COAT – € 2,99

De hoge kwaliteit topcoat overtuigt met een gel glans look en biedt een beschermende laag voor de bovenste laag van je nagels.

Best wel leuke nieuwe producten, alleen vind ik het nieuwe assortiment van essence toch leuker. Bij Catrice zit er toch iets minder vernieuwing in en is het vrij safe met kleuren en alles. Rond September zullen de nieuwe prodcuten in het schap liggen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?