Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE Pret-A-Lumiere

catrice-pret-a-lumiere
Strobing is de make-up trend van het jaar. De Prêt-à-Lumière collectie van Catrice komt met producten die je de perfecte gloed geven. Er is volop keus, gevarieerd van klassieke poedertexturen tot vloeibare formules en crèmige texturen in penvorm. Verschillende tinten van nude tot rosé geven oneindige mogelijkheden voor het highlighten.catrice-pret-a-lumiere1

Catrice Prêt-à-Lumière Strobing Gel Highlighter – € 4,99

Stralende Huid. De gel in een elegant glazen potje bevat lichtreflecterende pigmenten en zorgt voor een rosé-bronzen glans. De unieke lichtreflecties geven je teint een frisse look. Verkrijgbaar in Luminious Lights.
catrice-pret-a-lumiere3catrice-pret-a-lumiere4catrice-pret-a-lumiere5

Catrice Prêt-à-Lumière Highlighting Powder – € 4,99

Lichtgevende Liefde. Een ultrazachte poeder die eenvoudig blendt. Breng aan bovenop crèmige producten. De Highlighting Powder versterkt het strobing effect.. Nude, goud en rosé scoren extra punten vanwege hun fijne glans. Verkrijgbaar in Luminious Lights, Golden Glow en Prismatic Pink.
catrice-pret-a-lumiere2

Catrice Prêt-à-Lumière Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara – € 3,99

Glans & Glinster. De populaire Glam & Doll Mascara is verrijkt met een fijne glans. Kan individueel gedragen worden of als toplaag voor een glanzend effect.
catrice-pret-a-lumiere6

Catrice Prêt-à-Lumière Illuminating Serum Primer – € 3,99

Vloeibare Illuminatie. Vloeibare primer in licht, neutraal beige met gouden glans. In combinatie met een foundation geeft deze all-rounder een subtiel effect, maar bij individueel gebruik ontstaat een intensieve glans. De pipet applicator zorgt voor de perfecte dosering. Verkrijgbaar in Luminious Lights.
catrice-pret-a-lumiere7

Catrice Prêt-à-Lumière Lip & Eye Brow Lifter – € 3,59

HIGHlight. Een crèmige  textuur met lichtreflecterende pigmenten in penvorm – gemakkelijk in gebruik en perfect voor onderweg. Breng prachtige champagne of rosé highlights aan onder de wenkbrauwboog voor een zichtbaar liftend effect of op de lippenboog voor voller ogende lippen. Verkrijgbaar in Radiant Rose en Golden Glow.
catrice-pret-a-lumiere8

Catrice Prêt-à-Lumière Face Glow Definer – € 3,99

Sterrenstof. De crèmige highlighter heeft een speciale applicator voor gerichte accentuering van de gelaatstrekken. Een warme gouden kleur en een koele rosé tint maken iedere look compleet, bijvoorbeeld door aanbrengen op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog. Verkrijgbaar in Golden Glow en Radiant Rose.
catrice-pret-a-lumiere9

Catrice Prêt-à-Lumière Vinyl Gloss-In-Stick – € 4,99

Vinyl Lippen. Gegarandeerd gladde, glanzende lippen met deze dunne lippenstift. De Gloss-in-Stick is eenvoudig in gebruik en uitgebracht in de kleuren palissander en nude. Verkrijgbaar in Nude Coutoure en Strobe In Rosewood.

Ik ben zelf echt fan van highlighter en vind het een hele mooie collectie met heel veel warme en glanzende tinten. De collectie ligt vanaf begin Juni in de winkels in Nederland.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.