Doorgaan naar hoofdcontent

Lente nail-art inspiratie

 
De lente is volop bezig. Dit is al zeker aan het weer te merken, maar ook de lente collecties die weer in de winkels hangen en liggen. Maar bij de lente horen niet alleen nieuwe collecties, maar ook frisse lente nail-arts. Vandaag deel ik wat inspiratie voor lente nail-arts. 
Vooral pastel kleuren en navy blue vind ik voor de lente erg mooi. Dit zijn dan ook mijn favoriete lente kleuren. Alle nail-arts komen trouwens van Pinterest. Wanneer je Spring nail art inspiration intypt, vind je nog veel meer mooie nail-arts!

Check out the lovable, quirky, cute and exceedingly precise designs that are inspiring the freshest nail art tendencies and inspiring the most well liked nail art trends!

 Tendencias de uñas 2017: todos los nail art que vienen

 12 Cute Nail Art Designs To Try In 2016 | Cute Nail Art Designs | Easy Nail Art Designs | Nail Art Ideas | <a href="http://Fenzyme.com" rel="nofollow" target="_blank">Fenzyme.com</a>

 gorgeous

Double French Nail Art | 23 Spring Nail Art Designs, check it out at <a href="http://makeuptutorials.com/nail-designs-spring-nail-art/" rel="nofollow" target="_blank">makeuptutorials.c...</a>

 50 Must-Try Nail Art Ideas for Spring | Lovika <a class="pintag" href="/explore/simple/" title="#simple explore Pinterest">#simple</a> <a class="pintag" href="/explore/flowers/" title="#flowers explore Pinterest">#flowers</a> <a class="pintag searchlink" data-query="%23bright" data-type="hashtag" href="/search/?q=%23bright&rs=hashtag" rel="nofollow" title="#bright search Pinterest">#bright</a>

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?