Doorgaan naar hoofdcontent

Video - Everyday Make-up Stash

Een stash update! In deze video laat ik jullie mijn everyday make-up stash zien en hoe ik deze heb ingedeeld. De laatste keer dat ik een everyday make-up stash video maakte, was alweer vijf jaar geleden. Dus het was intussen wel weer eens tijd voor een nieuwe update. Want zoals je wel zult begrijpen is het in de afgelopen vijf jaar behoorlijk veranderd! Kijk mee naar mijn everyday make-up stash!Reacties

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!