Catrice Kaviar Gauche


Catrice Kaviar GaucheEen jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.








Catrice Kaviar Gauche5

Catrice Kaviar Gauche Eye Shadow Palette – € 4,99

Gouden Bloesem. Drie matte poeder oogschaduws in perfect op elkaar afgestemde trendy kleuren en een parelroze tint. Met het geïntegreerde spiegeltje en de prachtige gouden bloesemprint is dit palette een echte eyecatcher. Verkrijgbaar in Iris Sauvage.
Catrice Kaviar Gauche3

Catrice Kaviar Gauche Highlighter – € 4,59

Zijdezachte weerspiegeling. Dankzij de lichtreflecterende pigmenten ben je met de twee-tinten poeder highlighter verzekerd van een elegante glow. De zijdezachte textuur in de vorm van een bloesem is perfect voor alle huidtinten. Verkrijgbaar in Clair De Lune.
Catrice Kaviar Gauche1

Catrice Kaviar Gauche Lip Colour – € 3,99

Bloemenjurk. Twee lipsticks: roze met een glanzende finish en donkerrood met een matte textuur. De crème-lipstick verdeelt makkelijk over de lippen. Verkrijgbaar in Nude Sublime en Fleur Du Soir.
Catrice Kaviar Gauche6

Catrice Kaviar Gauche Cream Eye Shadow & Liner – € 3,99

Antieke Pigmenten. Sterk gepigmenteerde oogschaduw met een  langhoudende, crème-textuur. Kan gebruikt worden voor een precieze eyeliner of als oogschaduw om gericht hightlights aan te brengen rondom de ogen. De gouden tint in een vintage look heeft een prachtige, metallic glans. Verkrijgbaar in Force D’Or.
Catrice Kaviar Gauche2

Catrice Kaviar Gauche Nail Lacquer – € 2,99

Precieze Kleur. Vier nagellakjes in de kleuren transparant roze met een gouden glinstering, licht taupe, donkerrood en subtiel nude. Verkrijgbaar in Nude Sublime, Nuit Fleurie, Fleur Du Soir en Rose D‘Or.
Catrice Kaviar Gauche4

Catrice Kaviar Gauche Beauty Bag – € 4,99

Best Case. De hoge kwaliteit vinyl stof en de extravagante look maken van dit make-up tasje een echte eyecatcher. Het biedt ruimte voor al je belangrijke beauty producten en valt op dankzij details als de gouden rits.

De Catrice Kaviar Gauche collectie is van oktober tot november 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?