Doorgaan naar hoofdcontent

Etos lipstick (Dupe Alert!!)

 
Lipstick is toch wel een van mijn favoriete make-up producten. Etos heeft een tijdje geleden hun lipsticklijn vernieuwd. Ze hebben nu een mat zwarte huls en ik kan jullie ook alvast verklappen dat er heel wat mac dupes tussen de vernieuwde Etos lipsticks zitten!
De lipsticks zien er erg mooi en strak uit met hun matzwarte huls. Ik vind dit er stukken mooier uitzien dan hoe de lipsticks er voorheen uitzagen.

 
Ik kocht twee van de lipsticks die gelijk ook een mac dupe zijn. Nu heb ik deze lipsticks zelf niet met die van mac kunnen vergelijken, omdat ik geen mac lipsticks heb. Maar ik heb al van veel mensen gehoord dat het exacte dupes zijn. Alleen maar fijn dus.

Zelf kocht ik twee lipsticks in:
Candy crush (dupe van mac candy yum yum)
Sensual nude (dupe van mac creme de nude)

 
Candy Crush is een fel roze kleur en Sensual Nude een warme bruinige nude kleur.

 
De lipsticks zijn vrij romig en cream lipsticks. De dekking is echt erg goed en de lipsticks blijven ook nog eens goed zitten. Ik vind de kleuren erg mooi en het is zeker erg leuk dat het exacte dupes zijn van mac lipsticks. Overigens zitten er bij de Etos lipsticks nog meer dupes van mac lipsticks tussen. Dus zeker de moeite waar om eens een kijkje bij het lipstickschap van het etos huismerk make-up te kijken!
 
Ik vind de lipsticks erg fijn en ga zeker kijken voor nog een paar andere kleuren. En voor €2,99 zijn ze ook nog eens zeer goed betaalbaar, zeker gezien de kwaliteit die je voor die budget prijs krijgt!

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.