Doorgaan naar hoofdcontent

DIY tip - enveloppen versieren

cute pencil envelopes ༺✿Teresa Restegui http://www.pinterest.com/teretegui/✿༻:


Iemand een leuk kaartje of een ander kleinigheidje sturen is altijd leuk om te sturen. En natuurlijk helemaal om te ontvangen. Zo kan je een heel persoonlijk kaartje maken voor diegene door deze zelf te maken. Maar wat je ook kan doen is de envelop decoreren of zelf maken met een mal. Dit maakt het kaartje helemaal persoonlijk en origineel. Op pinterest ging ik op zoek naar een aantal leuke DIY ideeën om je enveloppen mee te decoreren.
Dingen die ik zelf erg leuk vind om enveloppen mee te decoreren  zijn:

  • stickers
  • washi tape
  • etiketten
  • stiften
  • fineliners
Eigenlijk kan je met heel veel dingen je enveloppen decoreren, zolang je er maar wel erg in hebt dat de kaarten nog met de post mee moeten. Zorg er dus voor dat deze nog door de brievenbus past en hou er ook rekening mee dat je alles op je envelop goed bevestigt, zodat het niet tijdens het versturen los laat.

Happy mail. Visit www.JosCards.co.uk for beautiful Phoenix Trading stationery, delivered direct to your door.:

Confetti stamped envelope. Fun to send a birthday card in.:

Use watercolors to brighten up the mundane.:
Cheap DIY Washi Tape Card Ideas by DIY Ready at  http://diyready.com/100-creative-ways-to-use-washi-tape/:

I like the colorful background which give me some inspiration to make my own mail art about The Carnival of Venice.:

Creative envelope. little red moose: incoming // utter perfection #snailmail #happymail #mailart:


En zo zijn er nog veel meer leuke DIY ideeen te vinden op pinterest om je enveloppen te decoreren. Je kan het zo vrolijk en kleurrijk maken als je zelf wil. Of je houdt het simpel.

Wat vind jij? Stuur je liever een gekochte kaart en basic envelop of maak je een eigen kaart en bijpassende envelop?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.