Voeding als medicijn - vitamine D2+safran+superfoods

De juiste voeding is erg belangrijk. Zo zou, wanneer je de juiste voeding neemt, dit zelfs als medicijn kunnen dienen. Nu is het natuurlijk niet zo dat je met je voeding alles kunt genezen, maar je kan je er wel gezond door voelen. Zo is het ook belangrijk om voldoende vitamines te eten en in je lichaam te hebben. Zo kan je door een tekort aan vitamine D gevoelens van neerslachtigheid, pijnlijke gewrichten of spieren, haaruitval en rusteloze nachten hebben. 
Zo heeft 70% van de Europese bevolking te kampen met vitamine D-tekort door gebrek aan zonlicht. Want 90% van onze vitamine D wordt door blootstelling aan de zon in ons lichaam aangemaakt. 
Maar wanneer je nu geen tijd hebt om naar zonnige oorden te vertrekken, dan biedt vitamine D-voeding een uitkomst Amanprana heeft 2 vitamine D-varianten gemaakt. Ze bestaan uit fijngemalen, vitamine D-rijke Agaricus paddenstoel en superfoods. 

 
Dit is de variant Vitamine D2+Safran+Superfoods Consommé. Consummé is Frans voor bouillon. Naast deze is er nog een tweede variant, Vitamine D2+Superfoods.

Vitamine D2+Safran+Superfoods Consommé kost € 89,00 voor 40g
Vitamine D2+Suprefoods kost €35,00 voor 40g

 
De consommés van Amanprana bestaan uit fijngemalen Agaricus paddenstoel en superfoods. Elke superfood draagt bij aan de smaak en werkzaamheid van de consommés.
  • Ginseng: geeft nieuwe energie.
  • Ginko Biloba: bevordert de bloeddoorstroming en optimaliseert het zuurstofgehalte in de hersenenen.
  • Baobab: dit bevat tot 6 keer meer vitamine C als een sinaasappel en tot 6 keer meer kalium als banaan.
  • Amandelmeel: is een bron van eiwitten.
  • Orac botanico-mix: is een mix van 9 kruiden met de hoogste waarden aan antioxidanten, werkt ontzurend en reinigend.
  • Khoisan Fleur de sel: bron van spoorelementen en mineralen
  • Zwarte peper: bevordert de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen.
Door de natuurlijke ingredienten is het ook veel beter voor je lichaam dan de zoveelste e-nummers in je voeding. Want wie weet nu echt wat er allemaal in die e-nummers zit?
Wel handig is dat de vitamine bouillons van amanprana op natuurlijke basis zijn, kruiden bevatten die goed zijn voor de gezondheid en daarnaast ook nog eens glutenvrij zijn.

 
 De consommé zit in een donkere glazen pot van 40g en is een poeder substantie. De poeder ruikt vrij sterk naar de verschillende kruiden e.d die erin zitten. Dit merk je ook aan de smaak en is er echt een waar je wel even aan moet wennen. Een vrij sterke en aanwezige smaak, maar die na een tijdje best wel meevalt. Je merkt dat je er meer energie doorkrijgt en ook minder snel vermoeid raakt.

 
De Vitamine D consommés zijn een erg goede aanvulling voor op je voeding en bij een tekort aan vitamine D.

Prijzen
Vitamine D2+Suprefoods kost €35,00 voor 40g

 *Deze review bevat producten die door een merk en/of bedrijf zijn opgestuurd*

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?