Dr. Obagi Correct & Conceal Acne Treatment

 
We kennen allemaal de corrector pennen om te camoufleren wel, elk merk heeft er wel een in het assortiment. Maar een corrector pen die, naast te camoufleren, ook nog eens het puistje aanpakt is nieuw. Dr. Obagi heeft de nieuwe Correct & Conceals Acne Treatment toegevoegd aan het assortiment.

De correct & conceal acne treatment is vanaf nu verkrijgbaar en is er in twee tinten; light en medium. Zelf heb ik de correct & conceal in light.

 
De verpakkingen van de producten van Dr. Obagi vind ik er altijd erg mooi en stijlvol uitzien. Strak en clean, iets dat echt bij een luxe huidverzorgingsmerk past.

 
De ingrediëntenlijst. Er zitten veel natuurlijke ingredienten in de corrrect & conceal, zoals rozemarijn en tea tree. Rozemarijn is een kruid dat o.a. de bloedsomloop stimuleert, wat weer zorgt voor een goed stimulatie van de huid die is aangedaan door acne. En tea tree staat er om bekend erg goed te werken tegen puistjes en acne.
 
 
De correct & conceal acne treament zit in een erg handig verpakking. Erg handig om mee te nemen in je tas, maar ook erg makkelijk op te bergen. De correct & conceal heeft een licht kruidige geur, waar je in de verte ook wat tea trea in ruikt. Maar wees gerust, je ruikt dit niet zo sterk als wanneer je pure tea tree olie in een potje zou hebben.

 
De correct & conceal breng je heel eenvoudig aan op de puistjes en acne, waarna je deze vervaagt. De dekking is erg goed en ook merk ik dat na een tijdje de correct & conceal te gebruiken de puistjes verdwijnen. Erg fijn. En daarnaast blijft de correct & conceal ook goed op je huid zitten als je deze hebt aangebracht.

 
Ik heb een vrij lichte huid en daar past de correct & conceal in de tint light perfect bij. Voor de wat meer getinte huid zal de kleur medium goed passend zijn.

 
De correct & conceal werkt erg fijn en zorgt naast een goede bedekking van puistjes, er ook voor dat deze weggaan. Echt een heel erg fijn product.

Correct & Conceal Acne Treatment is vanaf nu verkrijgbaar in 2 tinten; light en medium. En te koop bij de behandelcentra's in de benelux en monaco.
Inhoud: 2,5 g
Adviesprijs: € 49,95
 
De review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?