Essence LE Love.Joy.Care

Essence Love Joy Care
De Essence Love Joy Care collectie die vanaf eind maart tot en met april te koop is. Dit is echt een collectie voor na de winter, precies op de overgang van de winter naar de lente, om de boel even op te peppen en vooral te verzorgen. In deze collectie vinden we geen make-up maar juist verzorgende producten voor de huid, lippen en nagels!



Essence Love Joy Care1

Essence Love.Joy.Care Lip Oil – € 2,39

Color & care! De glanzende, niet-plakkerige textuur van de lipolie voedt de lippen met jojoba en avocado-olie, en geeft ze een subtiel vleugje kleur in fuchsia of koraal. De olie is eenvoudig aan te brengen dankzij de kleine applicator. Verkrijgbaar in I’m Feeling Gooood! en Good In The Mood.

Essence Love Joy Care2

Essence Love.Joy.Care Caring Lip Balm – € 1,99

Verzorging voor jou. De verzorgende lippenbalsem met lichte textuur en  vanillegeur geeft de lippen een soepel en heerlijk zacht gevoel. Breng de crèmige lippenbalsem eenvoudigweg aan met je vingers en zeg maar dag tegen schrale lippen! Verkrijgbaar in I Care For You.
Essence Love Joy Care3

Essence Love.Joy.Care Shareable Nail File – € 1,39

Vijlen maar! Dankzij de praktische nagelvijlen met twee zijden – één voor het verkorten en één voor het shapen – is het gemakkelijk je nagels in vorm te vijlen, zodat ze perfect voorbereid zijn voor een manicure. De vijl kan in het midden worden gesplitst in twee delen – sharing is caring! Verkrijgbaar in Sharing Is Caring.
Essence Love Joy Care4

Essence Love.Joy.Care Nail Polish Remover Pads – € 1,59

Gemakkelijk te verwijderen! Met deze pads is het verwijderen van nagellak een fluitje van een cent. Elke pad bevat vertroetelende vitamine E en is acetonvrij met een prettige abrikoosgeur. 30 pads. Verkrijgbaar in Good In The Mood!
Essence Love Joy Care5

Essence Love.Joy.Care Smoothing Cuticle & Nail Care Oil – € 1,99

Zacht zacht zacht! De rijke olie beschermt en versterkt de gehele nagel met vitamine E, avocado en sojaolie voor een mooie, goed verzorgde look. De tip garandeert een nauwkeurige applicatie en de nagelolie wordt supersnel geabsorbeerd. Verkrijgbaar in Dare To Care.
Essence Love Joy Care6

Essence Love.Joy.Care Intensive Care Hand Butter – € 2,99

Handen schudden. De zijdezachte textuur van de hand- en nagel butter is hydraterend, geeft de handen een heerlijk zacht gevoel en zorgt voor soepele nagelriemen. De rijke crème wordt snel opgenomen door de huid, heeft een katoen-melkachtige geur en voelt niet vet aan op de huid. Verkrijgbaar in Have a Piece Of Care.
01 time for you

Essence Love.Joy.Care All In One Nail Care – € 1,89

All4one! De all in one nail care met vitamine E is een waar multi-talent voor je nagels. Het kan gebruikt worden om oneffenheden op te vullen, als base coat, hoogglans top coat en kleuropfrirsser! Daarnaast heeft het een versterkend en beschermend effect. Verkrijgbaar in Time For You.
Essence Love Joy Care20

Essence Love.Joy.Care Strengthening Nail Polish – € 1,99

Sterke nagels. Natuurlijke ingrediënten versterken en beschermen de nagels tegen dagelijkse stress. De heldere kleuren koraal, fuchsia-paars, geel en groen creëren een vrolijke look en tegelijkertijd zorgt de crèmige textuur met hoge dekking voor een langhoudende finish. Verkrijgbaar in I Care For You, Happy Nails, Lean On Me en You Made My Day.
Essence Love Joy Care8

Essence Love.Joy.Care Cooling And Relaxing Eye Pads – € 1,39

Lekker fris! De praktische verkoelende gel pads laten vermoeide, gezwollen ogen er weer fris en relaxed uitzien! Leg de pads in de koelkast en dan op je oogleden. Herbruikbaar en perfect om te relaxen – de verkoelende kick voor je ogen. Verkrijgbaar in It’s Cool To Care!
Essence Love Joy Care7

Essence Love.Joy.Care Sleep Mask – € 1,89

Sweet dreams! Voor een snelle powernap of een welverdiende, goede nacht slaap: het slaapmasker met schattig design verzekert je van een heerlijke nacht. Het kwalitatieve materiaal – zijde aan de buitenkant en zacht velours aan de binnenzijde – en de elastische band zorgen ervoor dat het comfortabel zit. Verkrijgbaar in Good Night Sweetie!
 
Deze collectie is weer eens heel iets anders dan de make-up collecties die Essence altijd uitbrengt. Zeker een collectie die ik erg leuk vind en waar ik zeker wat van ga aanschaffen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?