Doorgaan naar hoofdcontent

Trend Alert!! Grijze Lipstick

Al een tijdje zijn de bijzondere lipkleuren een trend, zoals zwart en nu ook al wit. En dan kan het niet uitblijven dat dit jaar grijze lippen een trend zijn. Ja, je leest het goed. Grijze lipstick is helemaal hot.
Waar ik zelf altijd graag mijn roze en nude kleuren gebruik en af en toe een felle lipstick, zijn het nu de grijs tinten die het trend alert laten rinkelen.

Kijk mee naar een paar inspiratie foto's!11111435_1415509025425106_770270901_n
OCC Lip Tar in Feathered & Tarred.
Bron
Schermafbeelding 2016-01-14 om 15.05.33 
Make Up Monsters Cosmetics in Heavy Artillery.
Bron

Je hebt deze nieuwe liptrend in verschillende gradaties. Van gepigmenteerd grijs, naar een lichte grijze waas. Zo kun je dus zelf beslissen hoe heftig je het grijs op je lippen wil.

Zelf zou ik niet zo snel met grijze lipstick aan de slag gaan. Dit is ook niet echt mijn ding qua lipstick. Wat vind jij ervan? Zou je het willen proberen of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!