Doorgaan naar hoofdcontent

Trend Alert!! Grijze Lipstick

Al een tijdje zijn de bijzondere lipkleuren een trend, zoals zwart en nu ook al wit. En dan kan het niet uitblijven dat dit jaar grijze lippen een trend zijn. Ja, je leest het goed. Grijze lipstick is helemaal hot.
Waar ik zelf altijd graag mijn roze en nude kleuren gebruik en af en toe een felle lipstick, zijn het nu de grijs tinten die het trend alert laten rinkelen.

Kijk mee naar een paar inspiratie foto's!11111435_1415509025425106_770270901_n
OCC Lip Tar in Feathered & Tarred.
Bron
Schermafbeelding 2016-01-14 om 15.05.33 
Make Up Monsters Cosmetics in Heavy Artillery.
Bron

Je hebt deze nieuwe liptrend in verschillende gradaties. Van gepigmenteerd grijs, naar een lichte grijze waas. Zo kun je dus zelf beslissen hoe heftig je het grijs op je lippen wil.

Zelf zou ik niet zo snel met grijze lipstick aan de slag gaan. Dit is ook niet echt mijn ding qua lipstick. Wat vind jij ervan? Zou je het willen proberen of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.