Doorgaan naar hoofdcontent

Recensie ''Het grote sinterklaas kookboek''

We naderen langzaam maar gestaag het najaar.
Ook liggen er inmiddels al kruidnoten in de winkel.
En bij het najaar horen ook sfeervolle gerechten.
Een boek dat perfect is voor deze tijd van het jaar is ''Het grote sinterklaas kookboek''.


 Het boek oogt als het grote boek van sinterklaas, wat ik origineel vind en echt vind passen bij een kookboek dat gaat over recepten voor die tijd van het jaar.
Of je nu juist lekkere hapjes zoekt voor sinterklaasavond of voor een koude winteravond, alles is te vinden in het grote sinterklaas kookboek.
En naast zoete recepten vind je er ook hartige recepten in, dus voor een ieder wat wils.
Ook zijn de recepten erg leuk om samen met kinderen te maken en zijn ze gezellig bezig met sinterklaas recepten en de gezelligste maanden van het jaar.

Het grote sinterklaas kookboek is rijkelijk geĂ¯llustreerd met foto's die het boek een mooie en goed uitstraling geven.
En zeker van toegevoegde waarde zijn.

Mijn conclusie is dat dit een erg leuk en mooie boek is waarmee je heerlijke recepten kan maken voor een gezellige sinterklaasavond of een winterse dag.
Ben je na het lezen van deze review nieuwsgierig geworden naar Het Grote Sinterklaas Kookboek hij is voor € 22,50 o.a te koop op:

Titel: Het Grote Sinterklaas Kookboek
 Auteurs: Yolanda van der Jagt en Anneke Ammerlaan
ISBN: 9789082245509
Prijs: 22,50

Ook te koop bij Bol.com

Reacties

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!