Doorgaan naar hoofdcontent

Recensie ''Het grote sinterklaas kookboek''

We naderen langzaam maar gestaag het najaar.
Ook liggen er inmiddels al kruidnoten in de winkel.
En bij het najaar horen ook sfeervolle gerechten.
Een boek dat perfect is voor deze tijd van het jaar is ''Het grote sinterklaas kookboek''.


 Het boek oogt als het grote boek van sinterklaas, wat ik origineel vind en echt vind passen bij een kookboek dat gaat over recepten voor die tijd van het jaar.
Of je nu juist lekkere hapjes zoekt voor sinterklaasavond of voor een koude winteravond, alles is te vinden in het grote sinterklaas kookboek.
En naast zoete recepten vind je er ook hartige recepten in, dus voor een ieder wat wils.
Ook zijn de recepten erg leuk om samen met kinderen te maken en zijn ze gezellig bezig met sinterklaas recepten en de gezelligste maanden van het jaar.

Het grote sinterklaas kookboek is rijkelijk geĂ¯llustreerd met foto's die het boek een mooie en goed uitstraling geven.
En zeker van toegevoegde waarde zijn.

Mijn conclusie is dat dit een erg leuk en mooie boek is waarmee je heerlijke recepten kan maken voor een gezellige sinterklaasavond of een winterse dag.
Ben je na het lezen van deze review nieuwsgierig geworden naar Het Grote Sinterklaas Kookboek hij is voor € 22,50 o.a te koop op:

Titel: Het Grote Sinterklaas Kookboek
 Auteurs: Yolanda van der Jagt en Anneke Ammerlaan
ISBN: 9789082245509
Prijs: 22,50

Ook te koop bij Bol.com

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.