Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe verder met mijn blog?

Hallo allemaal,

Zoals jullie in het vorige bericht konden lezen, was ik voor onbepaalde tijd gestopt met bloggen.Nu wilde ik jullie laten weten hoe het er op het moment voor staat.

Zoals de meeste van jullie wel zullen weten is dat ik voor onbepaalde tijd gestopt was/ben met bloggen, omdat mijn oma op 3 januari 2015 was overleden. Ik had toen echt geen zin in mijn blog en kon mijn aandacht er niet bij houden. Inmiddels is dit al twee maanden geleden, wat gaat zoiets toch snel. Lijkt soms nog net of het gisteren pas gebeurd is en af en toe is het nog steeds niet makkelijk. Ook zit ik nog volop in het verwerkingsproces ervan.

Wel wilde ik alweer wat beginnen met bloggen, maar nog niet full-time. Al denk ik zelf dat ik ook niet echt meer elke dag van de week een artikel wil gaan plaatsen. Al met al heb ik veel na kunnen denken over wat ik nu daadwerkelijk allemaal wil enzo. Op het moment ga ik weer beginnen met een keer per week, op de woensdag, een artikel. Ook wil ik niet meer alleen over beauty bloggen, maar wil ik ook meer lifestyle en DIY's op mijn blog terug laten komen. Er zullen in de loop van de tijd ook veel dingen aangepast gaan worden op mijn blog, maar dit is allemaal nog work in progress.

Voor het moment ziet de blogplanning er als volgt uit:
  • Maart en april -> elke woensdag een artikel.
  • Mei en Juni -> elke dinsdag en donderdag een artikel.
Als het allemaal voorspoedig verloopt wil ik vanaf Juli drie artikelen per week gaan plaatsen op mijn blog. Dit zal dan maandag, woensdag en donderdag zijn. Deze blijven dan als vaste dagen voor artikelen staan. Dus zoals jullie zien niet de gehele week meer artikelen, omdat ik toch ook wat meer tijd over wil houden voor mijn studie en andere dingen.

Ook wil ik nog iedereen bedanken voor de lieve berichtjes op het artikel over het overlijden van mijn oma.
Bedankt, dit waardeer ik echt!

Groetjes Marjolein.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?