SWAROVSKI SPRING/SUMMER 2013 TROPICAL PARADISE


Swarovski, toonaangevend Modern Lux-merk en wereldwijd marktleider in precisiegeslepen kristallen sieraden, neemt ons mee op een exotische reis. Bestemming: Latijns-Amerika. Creative Director Nathalie Colin legt uit: ‘Ik haalde mijn inspiratie uit mijn reizen door Brazilië en Mexico, waar ik een intense creatieve energie en joie de vivre ontdekte. Deze collectie weerspiegelt het optimisme van deze landen, in tegenstelling tot de melancholieke sfeer die in Europa overheerst.’

Bekende Swarovski-technieken zoals Pointiage®, facettering, en pavé zijn prominent aanwezig in de collectie, waarin verder opvallende combinaties van nieuwe materialen zijn gebruikt zoals leer, schakels van verschillende metalen, hars en katoen.

De uitbundige, levendige kleuren brengen de feestelijke uitstraling van Tropical Paradise tot leven. Verschillende tinten groen doen denken aan de weelderige vegetatie van een tropisch regenwoud.Fuchsia roept de sensualiteit op van de orchidee, het iconische element in deze collectie, terwijl turquoise tinten het heldere water van de zeeën van Acapulco symboliseren.

De collectie is extravagant te noemen, met een overvloed aan kristal in opvallende en grote zettingen. Hij leent zich ook voor metamorfosen, de vorm aannemend van exotische insecten, paradijsvogels en palmbomen. Ook zijn erkevers, libellen en roze flamingo’s. En met de eclectische bedeltjes in de vorm van schedels, chilipepertjes en losse kristallen kan de zomer van 2013 zo van start gaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?