Hunkemöller presenteert de So Pink collectie

Hunkemöller presenteert de So Pink collectie

Hilversum, 9 oktober 2012 – Hunkemöller steunt deze maand wetenschappelijk borstkankeronderzoek met een speciale collectie. De lingeriespecialist presenteert met trots de So Pink collectie, die bestaat uit vijf sets. Deze sets hebben een touch of pink. Delicate stoffen en kant geven de designs een vrouwelijk en krachtig gevoel. Hunkemöller doneert een gedeelte van de opbrengst van deze collectie aan wetenschappelijk borstkankeronderzoek en steunt daarmee ook organisaties in Europa. Daarnaast organiseert de lingeriespecialist een veiling waarbij een set, gedragen door muze Sylvie van der Vaart tijdens de fashion show in Berlijn, in Duitsland via Ebay verkocht gaat worden.



So Pink
Vanaf vandaag ligt de So Pink collectie in de Hunkemöller winkels. Met vijf sets wil de lingeriespecialist haar  steun betuigen aan vrouwen die strijden tegen borstkanker en daagt andere vrouwen uit deze strijd te steunen door het kopen van items uit deze speciale collectie. Van elke verkochte bh komt €2 ten goede aan wetenschappelijk  borstkankeronderzoek.

Hunkemöller’ s muze Sylvie van der Vaart vormt een grote inspiratiebron, omdat zij zelf een aantal jaar geleden met deze ziekte te maken heeft gekregen. Ze is een voorbeeld van een sterke overwinnaar, bleef vooruit kijken en was gefocust op wat voor haar het meest belangrijk is in haar leven. Haar familie en carrière hielden haar op de been en ze is er sterker uit gekomen.
Fashion show set Sylvie geveild voor het goede doel
Hunkemöller organiseert een veiling waarbij je de outfits kunt bemachtigen die muze Sylvie van der Vaart tijdens de fashion show in Berlijn heeft getoond. Deze set zal tentoongesteld worden in de winkel in Hamburg Elbe in Duitsland tussen 15 en 30 oktober. Gedurende deze periode kun je op Ebay.de je bod uitbrengen waarbij je kans maakt deze originele set in handen te krijgen. Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar DKMS-life, een Duitse organisatie die vrouwen sterkt in hun zelfvertrouwen tijdens de strijd tegen kanker. Hunkemöller zal voor einde jaar haar donatie doen.

Reacties

  1. klinkt goed! ben benieuwd naar de collectie :) ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hunkemoller is echt een fijne winkel en wat leuk dat ze hier een actie voor hebben opgezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
    like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the
    message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog.
    An excellent read. I will certainly be back.
    Check out my web page - Stofzuigers

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?