Gosh lanceert een BB cream


GOSH COSMETICS
Lancering BB cream: een revolutionair product van GOSH Cosmetics!
 
Een verzorgende, natuurlijke foundation, die zich aanpast aan de kleur van de huid en daarnaast werkt als een primer; wie wil dat niet? De moderne vrouw van nu heeft een druk sociaal leven en is 24/7 op pad. Hoe blijf je er dan nog steeds fashionable en verzorgd uitzien? De nieuwe BB Cream van GOSH biedt de ultieme oplossing. De BB Cream is een foundation, primer en moisturizer in-1 die de huid verzorgt, verzacht en egaliseert. Een sensationeel effect!

 


                           HET VERHAAL ACHTER DE BB CREAM
BB_Cream_02_Beige.jpgWaar komt deze must-have vandaan? BB staat voor ‘Blemish Balm’ of ‘Beauty Balm’ en werd ontwikkeld door een Duitse dermatoloog in 1950. Het product werd in eerste instantie ontwikkeld om littekens te beschermen en te vervagen. Dankzij de heilzame en dekkende werking werd de cream vooral populair op de Aziatische markt en stond ze bekend als “het geheim van de Koreaanse actrices”. De BB Cream is een moisturizer, primer en foundation met een SPF 15 in-1 product! Hoe hebben we ooit zonder deze muli-tasker gekund?
GOSH BB CREAM
De GOSH BB Cream is het ultieme make-up product om op te nemen in je dagelijkse make-up ritueel. De GOSH BB Cream bestaat uit minerale pigmenten en door de 3 verschillende tinten is er altijd een kleur die bij jou past! Hoe kan dat? De formule “blend” als het ware met je natuurlijke huidskleur en geeft een lichte dekking. GOSH BB Cream zorgt voor een natuurlijke uitstraling die de hele dag blijft.
GOSH BB Cream bevat een actief bestanddeel Phytosan, dat de gladheid en stevigheid van de huid verbetert en fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt. Daarnaast zorgt Phytosan ervoor dat de huid zichzelf verzorgt: het stimuleert de aanmaak van huidbeschermingscellen en zorgt voor celvernieuwing. Niet alleen in de zomer moet de huid goed beschermd worden. Daarom kan geen enkele foundation zonder SPF. GOSH BB Cream bevat SPF 15 en beschermt de huid tegen stralingen van de zon, daarnaast is de BB Cream waterproof! Genoeg redenen dus om nooit meer van deze multi-tasker af te wijken.
HOE GEBRUIK JE DE BB CREAM ?
De cream is gemakkelijk aan te brengen met de vingertoppen of met een foundationkwast. Je kunt de BB Cream ook gebruiken als een lichte foundation. Mocht je meer dekking willen, gebruik dan een compactpoeder als finishing touch.
alle 3.png
VERKRIJGBAARHEID
De BB Cream is vanaf half september exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in 3 tinten.
Prijs: €12,99

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?