CoSTUME NATIONAL lanceert tijdloze geur: SO NUDE

CoSTUME NATIONAL lanceert sensuele tijdloze geur: SO NUDE

‘Nude is for me the essence of seduction and at the same time the true you. No boundaries, Nude.’- Ennio Capasa
 https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=ad68681ea4&view=att&th=13976639f48b9116&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9uh7G5s13fQZh-1qGpvi2x&sadet=1346409602329&sads=Bs3v-k-7LN7J22RE_dS43sbOf6c
So Nude
CoSTUME NATIONAL is in de fashionscene bekend om het neutrale kleurgebruik. Door enkel te werken met het essentiële wordt er een eenvoud gecreëerd die lijdt tot een chique, luxueuze en tijdloze uitstraling. Nu is het de beurt aan een van de belangrijkste kleuren uit CoSTUME NATIONAL’s kleurenpallet die zowel eenvoud als klasse perfect in balans weet te brengen: Nude. Een logische keuze, Nude past bij CoSTUME NATIONAL omdat het merk master is in ‘second skin clothing’. CoSTUME NATIONAL gaat over kleding die je persoonlijkheid onderstreept, ook deze nieuwe geur pas je als een tweede huid. Ennio Capasa heeft voor de ontwikkeling van deze geur samengewerkt met neus Dominique Ropion. Ennio is super blij met het eindresultaat, zijn boodschap had niet beter geïnterpreteerd kunnen worden.


On the inside   
De geur wordt kruidig geopend met kardemom, komijn en oranjebloesem, waarna So Nude zich ontwikkelt via het hart van ylang ylang, de oude tuinroos damask en tuberoos tot een vrouwelijke, temperamentvolle melange. In de basis komt de warme geur van cederhout je tegemoet, die wordt ondersteund door een hint van kruidige Indonesische patchoeli. Als afsluiter maakt sandelhout de geur compleet tot een elegante, sensationele beleving.

On the outside
De stijlvolle flacon is ontworpen door Ennio Capasa, die zijn inspiratie heeft geput uit vrouwelijke vormen en schoonheid. De flacon heeft een nude kleur en wordt afgemaakt met een goud/zilveren pompje. Het nieuwe iconische logo komt sterk naar voren door de glanzende, gelakte tekst. Deze waardevolle flacon wordt beschermd door een zacht doosje dat voelt als een fluwelen aanraking.

SO NUDE  is vanaf september verkrijgbaar in de volgende edities:
SO NUDE EDP 100 ML €109,00
SO NUDE EDP 50 ML   €80,00
SO NUDE EDP 30 ML   €57,00

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?