Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector





















Vermindert donkere kringen.
Resultaat gegarandeerd.
Clinique bevestigt haar reputatie als toonaangevend merk voor de behandeling van een oneffen teint met een innovatief product ter bestrijding van donkere kringen onder de ogen. 



DE FEITEN

Problemen met de oogzone zijn een algemeen bekend verschijnsel. Vooral kringen onder de ogen vormen een bron van zorg voor vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd en etnische afkomst. Kringen kunnen tal van oorzaken hebben, zoals vermoeidheid, stress, veroudering, uitdroging, slechte doorbloeding, ontsteking en erfelijke eigenschappen. Bovendien vallen kringen onder de ogen door de dunne huid van de oogzone extra op. 

In recent onderzoek hebben onderzoekers van Clinique ontdekt dat de donkere verkleuring die bij kringen optreedt in hoge mate samenhangt met de ophoping van melanine. Door deze oneffen teint kan de huid er eerder oud uit gaan zien.


EEN GEVOELSDIMENSIE

Kringen onder de ogen hebben ook een gevoelsdimensie. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van Clinique onder 600 vrouwen van uiteenlopende etnische afkomst. Clinique onderzocht de emotionele impact van kringen en de manier waarop vrouwen met dit probleem omgaan. De resultaten laten zien dat kringen een serieus huidproblemen vormen en kunnen leiden tot sociaal ongemak en een algeheel gebrek aan zelfvertrouwen. Vrouwen zijn ook zeer sceptisch over het nut van crèmes bij de behandeling van dit probleem. Liever camoufleren ze hun kringen met concealerproducten. 



DE OPLOSSING

Beschrijving: Copy of 107409_EvenBetterEyes_0012.jpg

Clinique, dat met Even Better Clinical Dark Spot Corrector voorop loopt bij de behandeling van een oneffen teint, heeft een nieuwe formule ontwikkeld die speciaal bedoeld is om kringen te verminderen, onmiddellijk en op langere termijn. Even Better Eyes Dark Circle Corrector is een mild oogproduct gebaseerd op ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek dat de gehele oogzone helder maakt.


Het resultaat: een product waarvan klinisch bewezen is dat het kringen in 12 weken zichtbaar vermindert tot 30%.


DETAILS, DETAILS,…


Even Better Eyes Dark Circle Corrector is een lichte, vetvrije formule die de huid voorbereidt op het aanbrengen van make-up. Het oogverzorgend product is werkzaam bij alle huidtypen en bij alle teints.

Tweemaal daags gebruiken en naar behoefte eventueel opnieuw aanbrengen. Voorzichtig in de tube knijpen en met de applicator een kleine hoeveelheid onder de ogen aanbrengen. Eventueel met de vingertoppen uitwrijven tot het product volledig door de huid opgenomen is. 

Verkrijgbaar vanaf 15 September 2012 voor 40 euro

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?